Surirumah Sentral

Perbincangan Dan Bisnes Surirumah
 
HomeSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Produk Kecantikan Payudara (ves breastpump)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mami

avatar

Posts : 7
Join date : 2009-06-18
Location : seremban

PostSubject: Produk Kecantikan Payudara (ves breastpump)   Wed Aug 17, 2011 7:45 pm


BREAST PUMP (PAM PAYUDARA)

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum buah dada mengembangkan tisu buah dada dengan memvakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran buah dada, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum buah dada didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah serta krim.

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. “Payudara ( buah dada ) mestilah WOW…MANTAP!!” barulah lelaki akan tewas dengan anda. Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.
Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh

Ves Vacuum Breast Pump merupakan pam tangan 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit(digunakan seperti alat bekam untuk cup yang paling kecil).Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan pam ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Pam ini amat mudah dikendalikan dan kesan perubahan boleh dilihat selepas 2 minggu dengan penggunaanya setiap hari.

Keistimewaan Breast Pump:

Membesar dan memejalkan payudara khususnya wanita selepas bersalin.
Terbentuk kembali - lurah di tengah payudara.
Mencantik dan melangsingkan tubuh badan.
Untuk kesan efektif, gunakan bersama Breast Cream untuk membesarkan dan menegangkan payudara
Cara Penggunaan

Bagi rawatan pembesaran dan penegangan payudara, guna cup yang bersesuaian dengan saiz payudara anda dahulu.Lakukan rawatan dalam 15-20 minit bagi sebelah payudara untuk sekali sesi.Untuk rawatan susulan, amalkan 3 kali seminggu secara berselang seli untuk kesan terbaik.

Kandungan:

1 pump pistol
1 cup size A (32-34)
1 cup size B (34-36)
1 cup size C (36-40)
1 tube
1 beg

SEBARANG MAKLUMAT , PERTANYAAN ATAU INGIN MEMBUAT PEMBELIAN SILA HUBUNGI

EN.SUKOR = 0137708080

http://www.simply-siti.com @ http://www.produk-wanita.com

ORDER ONLINE-MALAYSIA(FREE POS LAJU)-BRUNEI-SINGAPORE-INDONESIA DLL
CARA PENGHANTARAN ONLINE-BY POS LAJU,DI BUNGKUS DENGAN SELAMAT DAN RAHSIA,TIADA SIAPA PUN TAHU ISI DI DALAM,ADA SERVICE SECRET ADRESS DAN SECRET NAME(ATAS PERMINTAAN PELANGGAN)-DI JAMIN SAMPAI ESOK
Back to top Go down
View user profile http://info-payudara.blogspot.com
mami

avatar

Posts : 7
Join date : 2009-06-18
Location : seremban

PostSubject: testimoni   Wed Aug 17, 2011 8:40 pm

Quote :
TESTIMONI 1

Saya nak share sedikit dengan fans di dalam facebook produk-wanita ini atas pengalaman menggunakan pam payudara ini.Saya pada mulanya memang tak meminati dan memang tak berapa yakin dengan produk2 sebegini tapi saya tertarik dan teruja membaca testimoni yang ada jadi saya pun cuba untuk membeli. Pada mula saya pakai memang tiada apa2 lah perubahan mungkin saya org yang busy, so tak dapat nak membuatnya kerap. Saya refer balik pada admin, dan admin suggestkan try dengan supplemen seperti pil thanyaporn. Setelah saya cuba mkn untuk dalam masa sebulan serta menggunakan pam sekali, ternyata amat berkesan dan kini saya telah nampak perubahnnya.Saya begitu teruja dengan perubahan payudara sekarang.Terima kasih memperkenalkan produk ni pada pasaran online, kalau tidak tak tahu ada produk untuk payudara.

Quote :
TESTIMONI 2

I telah menggunakan Ves Breastpump selama 2 bulan. Pada mulanya I agak ragu-ragu, tetapi I rasa tak salah kalau i mencuba. Sekarang I telah betukar dari saiz 34A ke 34B dan I sangat puas hati dengan result yang i dapat. Terima Kasih.

Quote :
TESTIMONI 3

Saya telah mencuba banyak produk pembesaran payudara dan saya rasa Ves Breastpump paling berkesan untuk saya. Walaupun saya belum bertukar saiz cup tapi saya dapat rasa kesan ketara kepada payudara saya. Husband saya pun perasan akan payudara saya telah lebih tegang. Thanks Ves Breastpump.

Quote :
TESTIMONI 4

Terima Kasih produk-wanita.com kerana telahmenjual produk yang telah banyak membantu wanita seperti saya ini. Untuk kelihatan lebih cantik. Payudara saya telah semakin tegang. Saya memang berpuas hati betul dengan hasil yang saya dapat. Bila suami puji saya rasa seronok betul.

Quote :
TESTIMONI 5

Baru-baru ini sewaktu sedang ber shopping, saya ada perasan seorang lelaki ni asyik benar dia menengok ke arah dada saya. Pelik juga saya, sebelum ini belum ada lelaki yang memandang tepat pada payudara saya.Ini bermakna payudara saya sudah menarik perhatian orang. Saya sangat berpuas hati.

Quote :
TESTIMONI 6

Hi webmaster, testimoni ini agak personel. Husband I kata payudara I tegang dan dia asyik nak pegang. I pun dah rasa muda and our sex life getting great. thanks.

Quote :
TESTIMONI 7

Saya tangok website u hanya skali macam tu, tapi boleh saya katakan u punya website sangat menarik. Saya telah mencuba pelbagai produk untuk payudara tapi tanpa rasa ragu saya berminat dengan hands pump u. Saya menggunakannya hari-hari. Ia hanya bukan membuatkan payudara saya firm sahaja tetapi treatment nya sangat relax dan melegakan..
Back to top Go down
View user profile http://info-payudara.blogspot.com
mami

avatar

Posts : 7
Join date : 2009-06-18
Location : seremban

PostSubject: perubahan payudara   Wed Aug 24, 2011 11:21 pm



Model 3d yang dibuat untuk memberi gambaran pada perubahan payudara yang akan berlaku selepas penggunaan ves breastpump.
Back to top Go down
View user profile http://info-payudara.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Produk Kecantikan Payudara (ves breastpump)   

Back to top Go down
 
Produk Kecantikan Payudara (ves breastpump)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Surirumah Sentral :: Kedai Surirumah :: Kesihatan / Kecantikan-
Jump to: