Surirumah Sentral

Perbincangan Dan Bisnes Surirumah
 
HomeSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cikpah
Admin


Posts : 40
Join date : 2008-07-20
Age : 36

PostSubject: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Wed Jul 23, 2008 10:15 pm

salam..
criter ni memang best. Sapa yg dok ikut citer ni jom komen kat sini.
Rasa-rasa jadi tak Puteri Zoela kawin Tg. Haidar?????
Back to top Go down
View user profile http://surirumah.forumf.biz
eincute
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 13
Join date : 2008-07-21
Location : Ampang, Selangor

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Thu Jul 24, 2008 4:47 am

saya rasalah zoela tu akan kahwin gak ngan mamat mekanik tu. Ala abg Tg Haidar tu... saya tak la tgk sgt. kalau keja shift pagi minggu tu dpt la tengok, kalau shift ptg tak sempat. Cian diaorg tu asyik memendam rasa jer...
Back to top Go down
View user profile
cikpah
Admin


Posts : 40
Join date : 2008-07-20
Age : 36

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Thu Jul 24, 2008 8:46 am

yeke.. saya suka zoela kawin ngan tg haidar tu.. hensem. heheh. xbest la kalau kawin ngan husin tu. saya kalau miss kat tv, terus tgk at tv3.com.my. dah minat giler citer ni. flower flower
Back to top Go down
View user profile http://surirumah.forumf.biz
cikpah
Admin


Posts : 40
Join date : 2008-07-20
Age : 36

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Tue Jul 29, 2008 10:01 pm

Dah habis crite ni..huhu.. kenapa ending camtu.. nape sat sangat.. sambung lg la...
Back to top Go down
View user profile http://surirumah.forumf.biz
eincute
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 13
Join date : 2008-07-21
Location : Ampang, Selangor

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Wed Jul 30, 2008 5:31 am

alamak cik pah minggu ni tak dpt tgk la. apa last dia. nanti ada masa saya tgk kat kat website...
Back to top Go down
View user profile
cikpah
Admin


Posts : 40
Join date : 2008-07-20
Age : 36

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Wed Jul 30, 2008 11:24 am

lastnya dua2 tak kawin zoela.. Tg haidar dgn Rania tu.. pastu Tg Husin ngan Tushee. huhu.. Rasa2 ada siri 2 tak?? Lepas ni rindu la kat makcik marry ngan anak dia tu.. Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://surirumah.forumf.biz
eincute
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 13
Join date : 2008-07-21
Location : Ampang, Selangor

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Mon Aug 04, 2008 12:00 am

last dia cam gitu jer... Twisted Evil ni siri baik punya. mesti ada sambungan ni lain kali. Cerita baru gantikan cerita ni pun nampak mcm best jer. Pas ni kite citer pasal siri lain pulak yer... Laughing
Back to top Go down
View user profile
kasihryn
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 15
Join date : 2008-08-04
Location : Kelana Jaya

PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   Mon Aug 04, 2008 9:28 pm

tu laa kan ...apsal laa ending gitu...myb ada continue kot...
suke tgk makcik mary ngn ank die masa jd detektif nak siasat kes tgku adnan....lawak tol.. Razz Razz
Back to top Go down
View user profile http://ilhamkasihshoppe.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)   

Back to top Go down
 
sindarella --> Rabu 9.00 pm (TV3)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Surirumah Sentral :: Gossip Surirumah :: Slot TV Kegemaran-
Jump to: