Surirumah Sentral

Perbincangan Dan Bisnes Surirumah
 
HomeSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Siri Soleha

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Sirasain

avatar

Posts : 21
Join date : 2008-09-16
Age : 43
Location : Bandar Baru Bangi

PostSubject: Siri Soleha   Tue Sep 16, 2008 8:01 pm

Mula2 tak minat tapi bila tengok tu cam nak ikuti siri seterusnya tapi bulan posa ni takdan tgk sbb dah masuk opis...kalau tak masuk lagi jam 5:30...tak berasap la dapur..alamak makan nasi saje la...tapi letig gak sbb panjang sangat dan meleret citernya..letih pun ade nak ikuti... scratch Wink
Back to top Go down
View user profile http://sirasain-homebiz.fotopages.com
eincute
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 13
Join date : 2008-07-21
Location : Ampang, Selangor

PostSubject: siri soleha   Tue Sep 16, 2008 9:55 pm

mmg tak sempat nak tgk sbb balik keja lepas buka. My MIL yg ikuti citer ni sampai FIL pun marah.
Back to top Go down
View user profile
cikpah
Admin


Posts : 40
Join date : 2008-07-20
Age : 36

PostSubject: Re: Siri Soleha   Thu Sep 18, 2008 11:20 pm

cerita dia mcm best.. tapi saya tgk kadang2 je.. xikut sgt. sebab time masak la masa tayang tu.. I love you
Back to top Go down
View user profile http://surirumah.forumf.biz
Sponsored content




PostSubject: Re: Siri Soleha   

Back to top Go down
 
Siri Soleha
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» FCA Releases Uconnect 8.4 Apple Siri Update

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Surirumah Sentral :: Gossip Surirumah :: Slot TV Kegemaran-
Jump to: