Surirumah Sentral

Perbincangan Dan Bisnes Surirumah
 
HomeSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ctsifir
Tokei Kedai
Tokei Kedai
avatar

Posts : 3
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   Tue Jul 22, 2008 4:04 am

hi.. hubby ct nak sambut bessday tak lama lg. ingat nak masak sendiri. lg best. kawan2 bagi la cadangan... buntu ni.
-tq-
Back to top Go down
View user profile
cikpah
Admin


Posts : 40
Join date : 2008-07-20
Age : 36

PostSubject: Re: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   Tue Jul 22, 2008 4:07 am

ye la ct.. bernas juga tu. masak sendiri kat hubby. jom kita bantu ct..
Back to top Go down
View user profile http://surirumah.forumf.biz
eincute
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 13
Join date : 2008-07-21
Location : Ampang, Selangor

PostSubject: Re: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   Tue Jul 22, 2008 5:16 am

dia suka makanan western ke makanan tempatan. Kalau western masakla spagetti ke pasta ke. Tapi kalau tempatan byk pilihan. Nak yg camna. Pedas ke manis ke seafood ke nasi ayam ke nasi jagung ke dan mcm2 lagi...
Back to top Go down
View user profile
mutiarakasih
Tokei Kedai
Tokei Kedai


Posts : 35
Join date : 2008-07-22
Age : 38

PostSubject: Re: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   Wed Jul 23, 2008 9:28 pm

sorry lah ctsifir, sy bab masak ni dah tak tahu special ker idak..coz dah hari2 kena masak kan hb..smpi kekadang tu dah tak tahu nak masak apa lagi..
klu hb tetiba nak makan sedap, kita suruh je suruh dia beli kat kedai..hehehe..
hari2 memasak ni tak lalu gak tau...

tp ctsifir boleh jenguk laman akak sorang ni dia mmg terer masak..so boleh cr resepi kat sini yer:
http://hanieliza.fotopages.com/

yang ni pula web resepi Resepi.net

lain2 cuba check mesra.net ~ resepi / cari.com.my ~ resepi

itu jer lah yang sy boleh share.. Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://mutiarakasih.net63.net
ctsifir
Tokei Kedai
Tokei Kedai
avatar

Posts : 3
Join date : 2008-07-21

PostSubject: Re: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   Wed Jul 23, 2008 11:26 pm

thanks sudi balas.. sape ade resepi spagetti best ye?? leh kongsikan tak?
Back to top Go down
View user profile
Sirasain

avatar

Posts : 21
Join date : 2008-09-16
Age : 43
Location : Bandar Baru Bangi

PostSubject: Re: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   Wed Sep 17, 2008 7:02 am

sejak dok jepun dulu baruku pandai berjinak2 masak utk pape majlis utk hubby ke atau anak2...ct boleh rujuk web resepi saya..CERUK RANTAU PAKU PAKIS.....mcm2 ada di situ! Wink
Back to top Go down
View user profile http://sirasain-homebiz.fotopages.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)   

Back to top Go down
 
Nak masak ape ye untuk bessday hubby.. :)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Surirumah Sentral :: Gossip Surirumah :: Jom Kongsi Resepi-
Jump to: