Surirumah Sentral

Perbincangan Dan Bisnes Surirumah
 
HomeSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Eumora Miracle Bar - XPERLU BOTOX/COLAGEN

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
myon9store



Posts : 5
Join date : 2009-02-22
Age : 41
Location : PJ

PostSubject: Eumora Miracle Bar - XPERLU BOTOX/COLAGEN   Fri Mar 27, 2009 2:24 am

EUMORA (European Moor With Algae)



INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!! X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA EUMORA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN!! CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN

EUMORA SPA FACIAL BAR mengandungi Algae yg kaya dengan antioksida,vitamin dan mineral dari Europe utk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.


100% NATURAL / ASLI


KEBAIKKAN:-
• Menghilangkan JERAWAT/PIMPLE muka atau badan
• Mengurangkan KEDUT MUKA,FACELIFT UP,EYEBAG,DARK CIRCLES,JERAGAT,PIGMENTATION
• Mengecilkan BIG PORES/LIANG ROMA BESAR & menghilangkan BLACKHEAD/WHITEHEAD
• Mengurangkan MINYAK pada MUKA BERMINYAK/OILY SKIN
• Mencerahkan MUKA,KETIAK & bahagian yg hitam & membuatkan WARNA KULIT SEKATA
• Menjadi Syampu utk RAMBUT lebih sihat,berkilat & lembut
• EKZEMA @ penyakit kulit yg lain dpt disembuhkan.


CARA PENGGUNAANNYA:-
• Basahkan tangan dan keluarkan buih drp sabun
• Tepekkan buih sbun ditempat seperti jerawat,eyebag @ tempat yg bermasalah secara bulatan
• Baki buih sabun, gosokkan di seluruh MUKA
• Biarkan 3 minit dan cuci (KIRAAN 3 MINIT BERMULA BILA MASSAGE MUKA SELESAI)
• Jangan lap dan biarkan kering sendiri
• Sesuai untuk 2x sehari (pagi & malam), hanya 2-3 minit sahaja setiap kali kegunaan


• PERINGATAN:- X PERLU GUNA CLEANSER & TONER LAGI, MOISTURISER & SUNBLOCK sahaja


Boleh didapati dalam beberapa bentuk:-
1. Sekotak = 4 bar
2. 1 Bar - Penggunaan 1 Bulan
3. 1/2 BaR - Penggunaan 2 Minggu
4. 1/4 Bar - Penggunaan 1 Minggu/Trial Pack


TESTIMONI PELANGGAN..


Tak kenal maka tak cinta. Dah kenal alamak....sungguh menakjubkan. Alhamdulillah.......setelah seminggu memakai 'EUMORA FACIAL BAR' nie nampak perubahan ketara;
i) Warna kulit dah mula sekata
ii) Sekitar hidung dan dagu dah tak 'berduri' lagi
iii) Macam tak percaya "bibirku.....dah PINK caler"
iv) Seri muka naik bak "SERI PENGANTIN" Waktu ini sedang cuba kemuka anak bujang akak. Alhamdulillah nampak perubahan. Jerawat-jerawat nampak dah mengecut. InsyaAllah akan postkan gambar ya untuk anda lihat sendiri perubahan


Salam , Today ari ke-3 pakai, yg akak nampak 'whitehead' dah tak de, kalau tidak dulu sampai sendiri pun naik geli, macam ulat esp. kat dagu & keliling bibir, sampaikan kawan rekomen guna scrub, kita ni cubalah scrub tu tapi no success. harap-harap akan dpt contribute testimoni yg lebih menggembirakan beberapa hari lagi.









HARGA
1BAR - STOK SEBULAN++ = RM90
1/2BAR - STOK 2 MINGGU++ = RM50
1/4BAR - STOK 1 MINGGU++ = RM30
SEKOTAK - 4 BAR - STOK 4 BULAN++ = RM320
* HARGA ADALAH TERMASUK KOS POSLAJU
Back to top Go down
View user profile http://shoppezzone.blogspot.com
 
Eumora Miracle Bar - XPERLU BOTOX/COLAGEN
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Miracle baby!
» 9oz Miracle: World's Smallest Ever Baby Boy
» Dandelion; - The Miracle Plant...
» Canadians and Dunkirk 1940
» V??n hoa gi?a lòng sa m?c : Dubai Miracle Garden

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Surirumah Sentral :: Kedai Surirumah :: Kesihatan / Kecantikan-
Jump to: